Puma foder

27-01-2018 Mona Kjærsgaard
FONT SIZE :
fontsize_dec
fontsize_inc

Puma, Puma concolor, også kaldet puma, er et stort kattedyr, at folk både amerikanske kontinenter. Det er, efter jaguar, den næststørste amerikanske kattedyr. Bor fra Canada til Patagonien.

Den Cougar er en smuk kat og et stort rovdyr. I øjeblikket er han i fare for at uddø og globale love til at beskytte dig mod udryddelse. Primært på grund af skovrydning, mangel på bytte og deres forfølgelse af mennesket.

Hvis du fortsætter leyendopodrás informere dig om fodring puma og andre kuriositeter i denne smukke dyr.

Cougar levested

Den puma er dyret i stand til at leve i de mest forskellige områder i begge amerikanske kontinenter. Dens befolkningstæthed er meget lav, men dens ekspansion er enorme.

Der cougars bjerg, skov, hede og skov. Deres overlevelse skyldes til dels, at dens store muligheder for at tilpasse sig det miljø, der er i stand til at trives og ekspandere på steder som Florida, hvor det blev anset for uddød. Find ud af mere om cougar levested.

Cougar bytte

Puma dæmninger varierer afhængigt af hvor de bor. I det bjergrige terræn og skov deres sædvanlige byttedyr er hovdyr som rådyr, når vi refererer til Nordamerika.

I det sydamerikanske kontinent er kamelfamilien ligesom guanaco foretrukne bytte af puma. Men på dette kontinent puma og jaguar racing det skal også spise mindre byttedyr såsom fugle og gnavere.

Nordamerika

Puma Nordamerika, der bor i det vestlige USA er Underart: Puma concolor coguar. Deres kost består 68% af de store dæmninger som de hvide-tailed hjorte, muldyr hjorte og elge.

I Florida, er pumas fortrinsvis fodret orner og bæltedyr.

En ejendommelighed af puma er, at personer, der bor i nærheden af ​​de to poler er højere end dem, der bor i nærheden af ​​Ecuador størrelse.

Central

Underarter liv i Mellemamerika er kendt som Central Puma, Puma concolor costaricensis.

Denne underart lever af mindre fauna. Klovdyr ned til 35% af deres kost. Capybaras, pindsvin, mus, fugle, kaniner og endda krybdyr er størstedelen strømforsyning af de mellemamerikanske pumaer.

Sydamerika

I det sydamerikanske kontinent puma er det mere udbredt over hele kontinentet på det nordamerikanske kontinent, hvor befolkningen i kattedyr fokuserer primært på den vestlige side.

Dette faktum forklarer, at der er flere underarter af cougars:

  • Puma nordlige Sydamerika, Puma concolor concolor.
  • Puma østlige Sydamerika, Puma concolor Anthony.
  • Puma sydlige Sydamerika, Puma concolor puma.
  • Argentinske Puma, Puma concolor cabrerae.

Konkurrence med Jaguar tvinger puma at fodre langt mere mangfoldigt og mindre byttedyr.

Hundesyge og puma

I øjeblikket i Nordamerika hundesyge sygdom spreder sig blandt vilde dyr. En af de berørte er puma.

En konsekvens af denne sygdom er, at den inficerede Cougar har mistet sin sædvanlige forebyggelse i forhold til mennesker.

Indtil nu var det meget vanskeligt at observere i de vilde pumaer, givet sine reserver og forebyggelse til mennesker. Dette har provokeret angreb og endda razziaer inde boliger til syge pumaer.